NPH sorozat - osztott rendszerű levegő-víz hőszivattyúk

2021.11.05

Az ES NP-V7-S készülékek magas hatásfokú hőszivattyúval, melyek hagyományos R410A hűtőközeget használnak. A nagy teljesítményre és hosszú élettartamra tervezve.

A névben az "S" egy osztott típusú csatlakozást jelent, ami azt jelenti, hogy a hidraulikus rendszer a beltéri egységhez csatlakozik. A beltéri és a kültéri egység közötti összeköttetés hűtőközegcsövekkel történik. Vészhelyzet esetén a víz lefagyásának nincs kockázata a kültéri egységben.

A fűtési teljesítmény 6-13 kW. 
Két típus kapható:
az NPH és az NPT. Az NPH-nak van egy beltéri egysége, amely a vezérlőket és a vízszivattyút tartalmazza, és alkalmas a meglévő fűtési rendszerekhez történő csatlakoztatásra. Az NPT úgynevezett sokoldalú beltéri egység, víztartállyal a friss víz elkészítéséhez. Az NPT rozsdamentes acélból készült, 250 literes víztartállyal rendelkezik, amely igény szerint melegíti a friss vizet tekercsen keresztül. Ez a rendszer biztosítja, hogy mindig legyen elegendő víz további felhasználásra.

Az NP-V7-S hőszivattyúk meleggé és otthonossá teszik otthonát.

Egy hatékony, jó minőségű hőszivattyú nagymértékben csökkenti a fűtési költségeket, természetesen jó hőszigetelés és hatékony hőleadó felületek mellett. Az ES hőszivattyú, a befektetett pénzének leggyorsabb megtérülését biztosítja. A svéd tervezési, gyártási és értékesítési tapasztalatok a mi klímánkon fokozottan garantálják ezt.

Önálló fűtési megoldásként is megállja a helyét -25°C fokig.

-25 °C-ig biztonságosan dolgozik, automatikusan kiválasztva a leghatékonyabb megoldást. A készülék alkatrészei Európa vezető gyártóitól származnak - az inverteres kompresszorok kivételével, amelyeket a PANASONIC szállít. Az Energy Save hőszivattyú a meglévő fűtési és HMV rendszerhez könnyen illeszthető, ezáltal energiahatékonnyá téve modernizálja azt.

A tartály nélküli levegő/víz hőszivattyú ideális megoldás olyan meglévő fűtési rendszer leváltásához, amely tartalmaz puffertárolót.

Katalógus és műszaki dokumentáció: